Boka
Pass
Boka Pass

Grupp Träning

Våra Tränare

Patric Sjödin

Jag har varit tränare sedan mitten av 90-talet och har stor erfarenhet av Personlig Träning, gruppträning och föreläsningar. Mitt mål är att lära kunderna att lära sig att träna själva, våga ta ut svängarna och skapa egna träningspass och former. Det bästa jag vet är att ta mig an en kund som säger –”jag är ingen träningsmänniska”

Elin Wistrand

Jag kan hjälpa dig med allt ifrån individuell kostrådgivning till ett anpassat träningsprogram utifrån dina förutsättningar och mål. Till mig är alla välkomna, oavsett vilket startläge eller vilket mål du har. Mitt hjärta finns inom funktionell träning (Crossfit) men intresset för löpning och styrka för löpare är stort.

Samuel Jönsson

Jag har varit intresserad av träning i olika form under större delen av mitt liv. Jag bestämde mig tidigt för att byta inriktning från teknik och utbilda mig till personlig tränare och massageterapeut. För mig som Personlig Tränare står ditt mål alltid i centrum, oavsett vad målet är. Jag formar träningen efter dina behov och förutsättningar men anser även att det är viktigt att träningspassen är underhållande. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med träningen!