Boka
Pass
Boka Pass

Medlemskap

Något gick fel....

Försök igen. Om problemet kvarstår,
var var snäll och kontakta oss.

Stäng

Bli medlem idag och starta din resa mot ett sundare liv

Välj Medlemskap

Standard medlemskap

Student, kommunanställd,
statligt anställd medlemskap

Pris:

0 kr

* Medlemskap kommer med 1års bindningstid Har du en kampanjkod?

Du är inte gammal nog för att registrera dig via webben.
Kontakta oss eller be din vårdnadshavare att registrera åt dig!

Vill du ha din dörr-tag hemskickad eller hämta den i receptionen?

Kampanjkod

Betala med

Vanliga Frågor

Kan jag betala med Autogiro!

Absolut! dock kan vi inte administrera detta via hemsidan utan du måste komma in till gymmet och fixa det på plats. Välkommen in! 

Är bemanningstider samma sak som öppettider för oss som är medlemmar?

Nej! som medlem kan du träna mellan 05.00 och 23.00 alla dagar.Bemanningstider är då dettill 100% finns personal på plats. De flesta vardagar finns dock personal på plats från kl 09.00 och hjälper dig gärna.

Får jag ta med mig en kompis till gymmet?

Det går bra, men var noga med att följa reglerna nedanOm du vill ta med dig en kompis för provträning är det väldigt viktigt att detta anmäls i förväg. Om en väktare kommer till gymmet för rutinkontroll och du inte har medlemskap upprättas en anmälan om olaga intrång.Maila kompisens namn, telefonummer och ålder till [email protected] ordningsregler gäller givetvis för din vän. Håll snyggt och plocka undan efter dig.

Kan jag ångra mitt köp?

Ja, så länge du inte kvitterat ut en tagg eller börjat använda tjänsten gäller distansköpslagen och ger dig 2 veckors ångerrätt. Du måste då komma in till oss på gymmet eller ringa oss för att häva köpet.

Hur hanteras mina kortuppgifter?

När du skriver in dina kortuppgifter krypteras de i din webbläsare och skickas via en krypterad tunnel till Betalkortstjänsten Stripe. EFC har aldrig tillgång till dina kortuppgifter och lagrar inte känslig betalnings data.

Hur funkar betalning med swish?

Vi använder Swish handel vilket istället för en vanlig swish betalningar skickar en betalningsförfrågan till Swish appen. Det betyder alltså att du själv inte behöver skriva in vårt mottagarnummer eller summan, du klickar endast 'betala' i Swish appen. I övrigt är det lika säkert som en vanlig swishbetalning.